Duyurular
Bu Gurur Hepimizin. Turizm İşletmeciliği Bölümü Turak Akreditasyon Sürecini Tamamladı
Bu Gurur Hepimizin. Turizm İşletmeciliği Bölümü TURAK Akreditasyon Sürecini Tamamladı

Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Programımız Turizm Değerlendirme ve Akreditasyon Kurumu tarafından gerçekleştirilen değerlendirmeler neticesinde süreci başarıyla tamamladı. Böylece fakültemizin kalitesi resmi olarak tescillenmiş oldu.

Fakültemizde 29 Şubat - 3 Mart 2020 tarihleri arasında yapılan değerlendirmeler ve denetlemelerde ilgili süreçler tamamlandı. Böylelikle Turizm İşletmeciliği Programımız Mart 2020-Mart 2022 tarihleri arasında geçerli olmak üzere Turizm Değerlendirme ve Akreditasyon Kurumu Yükseköğretim Turizm Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Uygulama Esasları çerçevesinde iki yıllığına akredite edilmiştir.

Etiketler :

turak,