Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından, "Cumhuriyetin 100. Yılında Sakarya Turizminin Tarihi ve Arkeolojik Değerleri" konulu etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, Sakarya'nın zengin turizm potansiyeli, tarihi ve arkeolojik değerleri ele alındı.
Doç. Dr. Ömer SARAÇ'ın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler Sakarya'nın tarihi ve turistik mekanlarını yakından tanıma fırsatı buldular. Katılımcılar, Sakarya'nın kültürel mirası ve turizm alanındaki potansiyeli üzerine verimli bir tartışma ortamında buluştular.
Etkinliğin konuğu olarak Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman Acar, öğrencilere Sakarya'nın turizm alanındaki gelecek projeksiyonlarına dair önemli bilgiler aktardı. Acar, Sakarya'nın tarihi dokusunu koruma ve turizm alanında gelişimi için yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara detaylı bilgiler sundu.