BAHAR YARIYILI MESLEKİ UYGULAMALAR DÖNEM STAJ DUYURUSU

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ VE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ  2020- 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA MESLEKİ UYGULAMALAR DÖNEM STAJINI YAPACAK ÖĞRENCİLER EVRAKLARINI 11 OCAK - 10 ŞUBAT 2021 TARİHLERİ ARASINDA AŞAĞDA BELİRTİLEN ÖĞRETİM ELEMANLARINA MAİL YOLUYLA GÖNDERMELERİ YETERLİDİR.

MESLEKİ UYGULAMALAR DÖNEM STAJI  Başlama ve Bitiş Tarihleri  :  22 ŞUBAT 2021 /  04 HAZİRAN 2021

Öğrenciler(1)-Staj Kabul Formu, (2)-SGK Taahhütname Formu  ve (3)-Değerlendirme Formu  doldurarak imzaladıktan sonra işyeri onayı sonrası (1) - (2)  nolu formlarını taramaları ve aşağıdaki Arş. Görevlilerinden birine ONAY için mail atmaları yeterlidir.  Değerlendirme formu işyerinde kalıp staj sonunda öğrenciye kapalı zarf içinde verilecektir.

Turizm İşletmeciliği : Arş. Gör. Vahit Oğuz KİPER  (oguzkiper@subu.edu.tr)    /  Arş. Gör. Oğuz ÇOLAK  (oguzcolak@subu.edu.tr)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları : Arş. Gör. Sevim USTA (sevimusta@subu.edu.tr)  / Arş. Gör. Veli CEYLAN  (veliceylan@subu.edu.tr)

NOT : “Mesleki Uygulamalar” dönem stajı yapacak öğrencilerin Bahar yarıyılı derse yazılma haftasında SABİS üzerinden MESLEKİ UYGULAMALAR dersine yazılmaları gerekmektedir.

Stajyer Devlet Katkı Formu iş yeriyle ilgilidir. İsteyen iş yeri ekteki formu eksiksiz doldurup öğrenciye ödenen ücret dekontu ile beraber her ayın 10'u kadar trz@subu.edu.tr adresine mail atması gerekir.

İlgili formlar web sayfamızın staj formları sekmesinde yer almaktadır.