Değerli İş Ortaklarımız;

Otelimize 2021 yılı yaz aylarında staj yapacak öğrenciler için stajyer mülakatları yapılacaktır.

Yaz döneminde zorunlu stajı olan veya sigortası okulu tarafından yapılacak gönüllü stajyerlerimizi aşağıdaki detayları bulunan mülakatlara davet etmek isteriz.

Ekte detayları bulunan duyuruyu öğrencileriniz ile paylaşmanızı rica ederiz.

Tarih   :        16 Şubat Salı - Mutfak bölümü

17 Şubat Çarşamba  - Yiyecek İçecek servis, Kat hizmetleri (havuz), Önbüro, Satış Pazarlama, İnsan Kaynakları, Muhasebe, Satınalma

Saat   :        09:00 - mülakatların başlama saati 09:00 olup, yoğunluğa göre saatler koordine edilecektir

Yer     :        Swissotel The Bosphorus, Istanbul – Asuka salonu

Otelin lobi girişinin kullanılmasını rica ederiz.

Not     :        Adayların yanlarında bir adet vesikalık fotoğraf getirmesini rica ederiz.

Önbüro, Satış Pazarlama, İnsan Kaynakları, Muhasebe, Satınalma adayları için ileri derece İngilizce bilgisi gerekmektedir, mülakatlar İngilizce yapılacaktır.

Konuyu bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Lebriz Dedeoğlu

Assistant Director of Talent & Culture