Ara Dönemde Staj Hakkında

2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Döneminde Ara Staj yapacak Öğrencilerimiz için staj duyurusu aşağıda yer almaktadır. Yayınlanan formların dışındaki (Değerlendirme ve Rapor) formları staj formları kısmında yer almaktadır.

2021 YILI ZORUNLU YAZ STAJ DUYURUSU

Öğrenci Zorunlu Yaz Stajını tek seferde 60 gün olarak yapar. Öğrenciler Staj başlangıç tarihlerinden aşağıda belirtilen istediği tarihi seçebilirler.  Staj kabul formu işyerine onaylatan öğrencilerimiz SGK Taahhütname ile bu iki formu tarayarak ilgili Arş. Görevlisine mail atmaları yeterli olup Fakülteye gelmeleri gerekmez. Değerlendirme formu işyerinde kalır ve staj sonunda öğrenciye verilir.

Sadece 2021 Yaz Stajı’na mahsus olmak üzere, Staj Yönergesi’ndeki ilgili bölümlere ilave olarak;

Turizm işletmeciliği bölümü öğrencileri için; turizm işletme belgeli ya da belediye belgeli tüm turizm işletmeleri staj yeri kabulü kapsamında olacaktır.

Staj Başlama - Bitiş Tarihleri aşağıdaki gibi olup, onaylı formlar staja başlamadan en geç 10 gün önce Fakültemize teslim edilmelidir.

1. Grup:

Staj başlama tarihi: 28 Haziran 2021

Staj bitiş tarihi:28 Ağustos 2021

Evrakların mail yoluyla son teslim tarihi:01 Haziran-18 Haziran 2021

2. Grup

Staj başlama tarihi:26 Temmuz 2021

Staj bitiş tarihi: 26 Eylül 2021

Evrakların mail yoluyla son teslim tarihi: 01 Haziran-16 Temmuz 2021

Mail atılacak Staj Komisyon üyeleri ve Mail atılacak evraklar

Arş. Gör. Oğuz ÇOLAK  (oguzcolak@subu.edu.tr)

STAJ KABUL FORMU: Form eksiksiz doldurulup Öğrenci imzalı ve iş yeri onaylı olacaktır.

BEYAN VE TAAHHÜTNAME: Form  üzerindeki alanlar işaretlenip bilgiler eksiksiz doldurulacaktır.

NOT : Yaz Staj Notlarının Öğrencilerin Transkriptlerine İşlenebilmesi İçin Öğrencilerin Güz Dönemi Derse Yazılma Haftasında Sabis Üzerinden Staj  Dersine Yazılmaları Gerekmektedir. STAJ DERSİNE YAZILMAYAN ÖĞRENCİLERİN STAJ NOTU GİRELEMEYCEĞİNDEN STAJI GEÇERSİZ SAYILIR.

STAJ RAPORLARI TESLİM TARİHİ : Yaz Staj Değerlendirme  ile ilgili Rapor ve Değerlendirme evrakları https://turizm.subu.edu.tr/  Bölümler/ Staj İşlemleri bölümünden temin edilecektir. Rapor ve Değerlendirme evraklarının teslimi ile 2021-2022 Öğretim yılı Güz Dönemi ilk 2 haftası içerisinde Bölüm Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihlerden sonra getirilen evraklar kesinlikle teslim alınmayacaktır.