İlgili işletmenin stajyer ilanı aşağıdaki gibidir, değerli öğrencilerimize duyurulur.

Herkese güzel haftalar dileriz

Öncelikle yeni staj dönemimiz için değerli öğrencilerinizle bir araya gelecek olmamızın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığımızı belirtmek isteriz.

Otelimizde 02 Şubat 2022 Çarşamba günü Fuji Balo  salonumuzda 2022 yaz dönemi için toplu stajyer seçimleri yapılacaktır. İlgili öğrencilerinizi 09:00’ da otelimize beklemekteyiz.

Öğrencilerin staj başvurusunun zorunlu staj kapsamında olması gerekmektedir. Staj başvurusu yapacak olan öğrencilerimizin;

- Yanlarında bir adet vesikalık fotoğraf getirmelerini,(Yanlarında vesikalık fotografı bulunmayanlar değerlendirmeye alınmayacaktır.)

- Otelimizin ana lobby girişini kullanmalarını rica ederiz.

Stajyerlerimiz Kat Hizmetleri , Yiyecek & içecek (Servis), Muhasebe, İnsan Kaynakları, Satış Pazarlama, Ön Büro ve Mufak departmanlarımıza alınacaktır.

Konuyla ilgili sorularınız olur ise memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirir,

İşbirliğiniz  için şimdiden teşekkür ederiz.